Vleeschhouwerij

thumb_up 1842 likes
rate_review 56 Reviews
favorite 74 favorites
Hoofdstraat 58
6671 CG Zetten, Nederland
phone
Click to show phone
Request for information

Vleeschhouwerij Company Information

Algemene informatie

Uniek, persoonlijk, beleving, pure slagerspassie
U vindt het in Zetten

Door, twee heren en drie dames, wordt u op 62 m2 dagelijks verrast met pure ambachtsproducten. In de Vleeschhouwerij draait het om BELEVING.
Terug naar de roetsj, zo wordt het ook vaak genoemd.
Cees van den Berg, oprichter van de Vleesschouwerij, benadrukt dat de gedachte achter de Vleeshouwerij is, het inzichtelijk brengen, voor onze gasten, van alle bedrijfsactiviteiten. Wij leven in een tijd waarin geld uit de muur komt, melk uit een pak en vlees uit een schap. Ook communiceren is niet meer live! Niets is minder waar! Hierin willen wij weer verandering brengen met een transparant verhaal, (h)eerlijke producten en een persoonlijke communicatie.
Vlees is emotie, Vlees is HOT!
Samen met Johan de Vree heeft Cees nu zijn Vleeschhouwerij. Onze visie is, vlees moet lekker en gezond zijn. Door alle negatieve berichten over de vleessector, is het des te meer een reden om de ambachtelijke slager op te zoeken. In uw keuze is de Vleeschhouwerij uit Zetten bij uitstek een juiste keuze. Bij ons vind u vlees van dieren welke een eerlijk, diervriendelijk leven hebben gehad, met een vrije uitloop. Onze vrouwelijke runderen komen van Boer Gert-Jan van den Brink uit Lunteren waar ze grotendeels het gehele jaar buiten vertoeven. Gert-Jan heeft het dierwelzijn hoog in vaandel staan. In kleine groepen grazen ze op de diversen weilanden rond zijn boerderij en als ze op stal gaan, liggen ze op een dik bed stro in zijn nieuwe hellingstal. Dit zijn stallen waarin de runderen op verschillende hoogten kunnen liggen en daardoor altijd een droge plaats zullen vinden. Naast gras eten onze dames aardappels, bieten en brokken zonder gemodificeerde ingrediënten. Vanuit de slachterij in Veenendaal worden onze runderen direct naar onze Vleeschhouwerij gebracht door Patrick van den Berg uit Dodewaard. In de Vleeschhouwerij komen ze in een glazen koelcel te hangen. Hier blijven ze één week rijpen. Daarna worden ze bewerkt en verwerkt onder het oog van onze gasten.
Onze varkens komen uit de Ardennen. Hier lopen ze vrij rond en liggen ook op stro in hun eigen stallen. Om een beeld te krijgen is er een website waarop u onze vrouwelijke varkens kunt zien. Kijk eens op www.pqa.be en geniet van de vrijheid die onze varkens hebben.

Ook voor onze Boerderijkip hebben we een website. www.boerderij-kip.nl en ervaar meer over deze kip. In de Vleeschhouwerij worden uitsluitend hele kippen ingekocht en deze worden door ons zelf uitgesneden, onder uw toeziend oog.
Bewust beter, boerderijkip is een Hollandse Scharrelkip met meer smaak en een beter leven. De boerderijkippen zijn van het langzaam groeiende ras: de Hubbard. Dit ras is een kruising tussen een bruine hen en een witte haan en hebben sterke genen. Het vlees komt van dieren die worden gehuisvest in stallen waar het dag- en nachtritme is gewaarborgd. Tevens hebben ze een vrije overdekte uitloop. De Vleeschhouwerij noemt deze kippen, BOFkippen.
Onze team bestaand uit enthousiaste medewerkers met hart voor de Vleeschhouwerij. Daarnaast hebben wij ambachtspassie en liefde voor vlees wat (H)eerlijk is. Dit dragen wij uit in onze producten welke gluten, MSG (kijk eens op www.rudolfdewit.com/msg.) vrij zijn. In onze ruimte (kleinste slagerij van Nederland), wordt wel met paneermeel gewerkt voor onder ander onze overheerlijke gehaktballen en onze puur gekruide gepaneerde schnitzels. Hierdoor ontstaan wel sporen van gluten.
Weet wat u eet en kies bewust!
Vlees is tot onderhoud van de mens, maar verdiend wel een goed leven. Daarna verdiend het ook een goede en liefde volle bewerking. Op onze denkwijze en met onze werkwijze wordt vlees weer als LEKKER ervaren. Dit alles willen wij met u delen. Consument, kies bewust voor nu en voor later.
Eet een lekker stukje vlees en dan maar minder. Het is zo goed voor u.
Eten is emotie en een tijd om te genieten!
Dag van de Slager:
Op donderdag 10 april doet de Vleeschhouwerij mee aan de Dag VAN DE SLAGER. Op deze dag zijn wij geopend tot 20:00 uur en zullen er diversen proeverijen plaatsvinden. Daarnaast wordt er doorlopend activiteiten georganiseerd, waarbij u een indruk kunt krijgen wat er allemaal plaats vind in onze en hopelijk ook in UW Vleeschhouwerij. Vragen zijn altijd welkom, wij beantwoorden deze graag.
Wij willen samen met u GENIETEN. Team Vleeschhouwerrij

Hoofdstraat 58 Zetten

Openingstijden
Maandag:
08:00 - 18:00
Dinsdag:
08:00 - 18:00
Woensdag:
08:00 - 18:00
Donderdag:
08:00 - 18:00
Vrijdag:
07:30 - 19:00
Zaterdag:
07:30 - 15:00
Parkeren
Het bedrijf heeft een parkeerplaats.
Telefoonnummer
+31488420175
Linki
Sociale accounts
Trefwoorden
slagerij

Vleeschhouwerij Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Voeg uw bedrijf toe