Dry Aged Beef
3439 NC Nieuwegein, Nederland
Dry Aged Beef Company Information
Algemene informatie
Rundvlees wordt vaak te vers gegeten. Om de smaak echt tot zijn recht te laten komen, net zoals dat vroeger gebruikelijk was, is het nodig dat het vlees enkele weken rijpt. Het vlees wordt gerijpt in een speciale koelcel, waar de luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur nauwlettend in de gaten gehouden worden. In de periode van rijpen blijft het vlees in de been, wat de smaak nog meer ten goede komt. Deze wijze van vlees rijpen noemen we ook wel “ dry ageing”. Dit is anders dan de gebruikelijke manier van vleesverwerking in Nederland, waarbij het vlees na verwerking vacuüm wordt verpakt. Bij dry ageing duurt dit proces minimaal 21 dagen.
Celsiusbaan 6B Nieuwegein
- Openingstijden
-
Maandag:07:00 - 18:00Dinsdag:07:00 - 18:00Woensdag:07:00 - 18:00Donderdag:07:00 - 18:00Vrijdag:07:00 - 18:00
- Parkeren
- Het bedrijf heeft een parkeerplaats.
- Telefoonnummer
- +31302804399
- Linki
- Sociale accounts
- Trefwoorden
- vleesgroothandel, fabrikant, slagerij
Dry Aged Beef Reviews & Ratings
How do you rate this company?
Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.